Medovina z Apimedu, "Víno s dušou medu"®, vzniká prírodným kvasením medového muštu pomocou ušľachtilej kultúry vínnych kvasiniek. Tak ako všetko hodnotné, aj výroba medoviny je dlhý a náročný proces trvajúci minimálne 1 rok. U barikovej medoviny sa proces výroby predlžuje o ďalší rok jej zušľachťovaním dlhodobým ležaním v dubových barikových sudoch.
Základom úspechu výroby medoviny z Apimedu je precízny výber suroviny. Využívame druhovú pestrosť a vysokú kvalitu slovenského medu. Špeciálne vyvinuté kvasinky na prípravu a zakvasenie medového muštu osobitne "ušité na mieru" výroby našich medovín. Moderné technologické zariadenia umožňujúce riadený proces výroby medoviny, počnúc kvasením až po dozrievanie pri pevne stanovenej teplote, čím sa v medovine vzácne uchovajú chuťové a buketné vlastnosti medu, z ktorého je medovina vyrobená.
Majstrovstvo a dlhoročné skúsenosti technológov s výrobou medoviny vdychujúcim medovine dušu.
Hľadáte niečo výnimočne dobré?
Ochutnajte našu novinku Medovinu Čučoriedka. Môžete ju podávať chladenú, ale najmä počas zimných večerov chutí výborne aj zohriata.
Pripravili sme niekoľko noviniek. Poznačte si do kalendára dôležité dátumy :)